Košík:
prázdný  

Závěrečný seminář Osho zen tarot KŘEMŽE

Cena kurzu
3200 Kč

Kontakt na objednávky
Tel.:
+420 603 712 750
+420 777 638 998

E-mail:
rankaranka.cz

Mapa

Zvětšit mapu

Vytisknout seminář (PDF)
20.-21. listopadu 2021 počet volných míst: 1
Místo:
Mříč 106, Křemže
Popis:
Závěrečný seminář je 3. díl výukového kurzu Osho zen tarotu, kdy první den věnujeme tréninku všech výkladů a druhý den vás provedu jednotlivě osobní meditací s "Podosobnostmi".
    První den je vždy naplánován osobní individuální výklad, který je velmi důležitý pro druhý den semináře, není vhodné přijít jen na meditaci. V závěru každého dne se vybarvuje mandala.

Metoda meditací s podosobnostmi je určena k tomu, abyste mohli individuálně poznat aktuální podvědomý vliv, dát mu přesné jméno a uzdravit ho, pokud škodí a podpořit, pokud je láskyplný. Já se při této meditaci stávám pouhým průvodcem a vy pod mým vedením navštívíte za plného vědomí své nitro. Stáváte se tak lidmi, kteří berou odpovědnost za sebe do svých rukou a vlastním přičiněním mění svůj život k lepšímu. Po meditaci člověk lépe mění těžko odstranitelné zlozvyky, chování založené na strachu a velmi dobře tato vnitřní práce působí na fyzické zdraví. Můžete takto předejít i vážnému onemocnění. Nutno dodat, že nic nedostáváme zadarmo a rozhodnutí jít do této meditace vyžaduje upřímnou odvahu neboť se společně podíváme Pravdě do očí.

Na třetí díl se mohou přihlásit všichni, kdo absolvovali alespoň 2 díly seminářů nebo dovolenou u moře. V případě zájmu si lze koupit nový Osho zen tarot a také knihu Průvodce zenovým tarotem na místě.

Cena dvoudenního víkendového semináře je 3200 Kč, případný nocleh u Ranky ještě 200 Kč za snídani a lůžkoviny 60 za případnou večeři. Obědy nejsou v ceně semináře.
    Prosím zájemce o zaplacení zálohy 500 Kč nejpozději měsíc před konáním akce. Zaplatit můžete na účet (číslo sdělíme ústně), do zprávy pro příjemce napište JMÉNO a ZÁVĚREČNÝ SEMINÁŘ KŘEMŽE.
    Přijímám Vaše přihlášky na telefonu 603 712 750 (T-mobile) nebo pište na e-mail "ranka (zavináč) ranka . cz".

Začátek semináře je v 9 hodin.

Místo konání semináře:
    Mříč 106
    382 03 Křemže

Souřadnice GPS: 48.908010, 14.331515

« Zpět na SEMINÁŘE